Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkie mięsa drobiowe i wieprzowe,najlepiej wieczorem poprzedniego dnia,na grila i do smażenia lub zapiekania w piekarniku.SMACZNE!!!
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20672
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5191
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 57
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20672
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5191
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 57
Składniki
Wszystkie przyprawy dobrze wymieszać w małej miseczce do konsystencji śmietany.Oczywiście czosnek rozgnieść.Nie podaję proporcji ponieważ zależy to od indywidualnego smaku.Proponuję np.do 4-ech udek dodać tylko 1 łyżeczkę octu.Ocet potrzebny jest do skruszenia mięsa.Zaprawa jest winno-słodko-kwaśno-pikantna.