Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka gdy brak czasu i pomysłu;)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 338
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 118
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 338
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 118
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Ser ścieramy na grubych oczkach.
Drobno posiekaną cebulę podsmażamy i dodajemy do niej oczyszczone,umyte i pokrojone w plasterki pieczarki.Dusimy aż odparuje trochę wody i dodajemy koncentrat,sól,pieprz i dokładnie mieszamy.Następnie dodajemy ugotowany i odcedzony makaron i łączymy razem.
Przekładamy do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą naczynia żaroodpornego,posypujemy serem i wstawiamy do piekarnika do 180 st na ok 10 min.