Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
pieczarki pokroić na plasterki,a cebule w paseczki.Następnie masło roztopić na patelni i wrzucić cebule,pieczrki,przyprawy.Wszystko dusić pod przykryciem do momentu aż grzybki będą miękkie.
zetrzeć na tarce ser.Bułki poprzekrajać na połówki i nałożyć pieczarki a na wierzch ser żółty. zapiekanki zapiekać w pierkarniku w 150 stopniach ok 10 min.