Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Składniki
cebule kroimy normalnie (1-2x) smażymy na patelni dodajemy zioła ( natke pietruszki, oregano, sól, pieprz..) dodajemy pieczarki skrojone na paski ( można dodać kostkę bulionu ) smażymy dodajemy zioła według uznania. Bułki smarujemy masłem, dajemy pieczarki + cebule, na to ser bazylice albo pieczarki cebula, ser, papryka chilli bazylia albo pieczarki cebula ser mozzarella bazylia. można dać szynke jeszcze.