Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra,rozgrzewająca i sycąca.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 93
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 93
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Składniki
Cebulę i paprykę kroje w kostkę,kiełbase w paski.Wszystko razem podsmażam,dodaję ketchup i trochę wody.Duszę ok.5 minut.Do bardziej ostrego smaku dania,dodaję czosnek,pieprz i trochę papryki ostrej.Wszystko mieszam.
Ziemniaki,pomidora i klopsy kroję w talarki.Do żaroodpornego naczynia warstwami układam;ziemniaki,pomidor,klopsy,smażona cebula z ketchupem,ziemniaki,klopsy,smażona cebula,pomidor.Wszystko posypuję serem.
Piekę 20 minut w 200 stopniach.