Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekanka z tuńczykiem i groszkiem"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Ugotuj ryż. Pokrój marchewkę i obgotuj. Pokrój pora, obsmaż, razem z groszkiem i fasolką szparagową.
Do ryżu dodaj odsączonego tuńczyka, majonez, przyprawy. Połowę włóż do naczynia żaroodpornego, nakryj warzywami. Połóż ryż, posyp serem. Zapiekaj 30 min.
Przepis przysłała Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Takie jest życie