Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwyczajna zapiekanka,ale zachwyciła moja rodzinkę...Nawet mój wybredny braciszek za nią przepada;)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Ogórki,paprykę i cebule pokroić w kostkę.Mięso umyć,osuszyć i pokroić w cienkie paseczki.Wrzucić na rozgrzany olej i podsmażyć.Na koniec dodać przyprawę.Następnie ugotować ryż.Wszystkie składniki kłaść następująco: 1 woreczek gorącego jeszcze ryżu na to majonez i ketchup,mięso,ser żółty,drugi woreczek ryżu,paprykę,ogórki,cebule,majonez,ketchup,ser.
Wszystko piec w naczyniu żaroodpornym pod przykryciem 30-40minut w temperaturze 160-170 stopni.
Życzę SMACZNEGO!!!!!!!:)