Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, a naprawdę smaczne.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 45
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9187
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 45
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9187
Składniki
Marchewkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Brokuła umyć i podzielić na małe różyczki. Układać w naczyniu żaroodpornym najpierw marchewkę, potem brokuła a na tym rybę. Śmietanę wymieszać z przyprawami wg własnych upodobań i zalać rybę i warzywa. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st. C przez ok.40min, aby nic już nie było surowe;) Wg upodobania mozna posypać jeszcze serem żółtym.