Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nic się nie powinno zmarnować.. Oto prosta i smaczna zapiekanka.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 961
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 39
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 243
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 961
Składniki
Pieczarki podgotować i przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać groszek. Szynkę pokroić w paseczki i dodać do pieczarek. wszystko razem wymieszać. W osobnej miseczce wymieszać musztardę i jogurt naturalny, doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem. Kurkumę dodałam tylko dla koloru. Wbić jajko. Przygotowanym sosem polać pieczarki i wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-35 minut. Od czasu do czasu przemieszać. Podawać Smacznego.