Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pyszne danie, na którego przepis wzięłam z szkolnej stołówki. Naprawdę smaczne i bardzo sycące. Nie podaję ilości składników, gdyż zależy to od wielkości zapiekanki.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7877
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7877
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Składniki
Ugotować makaron i ułożyć go w naczyniu żaroodpornym.
Usmażyć kiełbasę do lekkiego zrumienienia
Usmażyć pieczarki z cebulą.
Zetrzeć ser (obojętnie na jakich oczkach, ale nie najmniejszych).
Na ułożone świderki położyć kolejno pieczarki, kiełbasę z cebulą a na wierzch posypać ztartym serem.
Piec w temp. 180 stopni (niedokładnie wiem jaki czas, ale w granicach godziny, ale może mniej lub więcej). Smacznego!