Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia w połączeniu z mięsem mielonym, pomidorami zapieczona z serem żółtym smakuje rewelacyjnie.
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6944
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6944
Składniki
Mięso podsmażyć na łuszczu przez około 10 minut. Dodać pomidory obrane ze skórki i pokrojone, smażyć przez 15 minut. Przyprawić solą i pieprzem.
Cukinię dokładnie umyć nie obierać, pokroić w plastry. Ziemniaki obrać i pokroić w plastry.
Cebulę pokroić w kostkę, czosnek drobno posiekać. Zeszklić na rozgrzanym tłuszczu.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć produkty w kolejności; -cebula z czosnkiem -plasterki cukinii -ziemniaki (przyprawy) -ser żółty -mięso mielone -plasterki cukinii (przyprawy) -ser żółty Można przyprawić też tymiankiem i bazylią. Piec w nagrzanym piekarniku do 190 stopni przez około 45 minut pod przykryciem. SMACZNEGO!