Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, dla osób ceniących wygodę i smak włoskiej kuchni ;)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4771
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 212
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4771
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 212
Składniki
Makaron ugotować (al dente). Sos przyrządzić wg. sposobu przygotowania na opakowaniu (w przypadku"bolognese" dodać mięso mielone i podduszać z cebulką lub czosnkiem). Ser zetrzeć na tarce na średnich oczkach.
Makaron układać do naczynia żaroodpornego. Polać sosem. Posypać serem. Zapiekać w piekarniku (180 stopni) przez około 15-20 min. DANIE NIE WYMAGAJĄCE ZDOLNOŚCI KULINARNYCH ZA TO PROSTE I PRZEPYSZNE :) smacznego.