Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1059
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1376
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12966
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1059
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1376
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12966
Składniki
Pieczarki obierz i pokrój w plastry. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Szpinak opłucz i osusz. Na patelni rozgrzej oliwę. Przesmaż na niej cebulę. Dodaj pieczarki i smaż. Zdejmij z ognia i dołóż listki szpinaku. Pomieszaj i odstaw.
Piekarnik nagrzej do 180 St. C. Zetnij wierzch bułek i wydrąż ich środki. Włóż plastry szynki. Wypełnij farszem pieczarkowym. Zostaw miejsce na jajko.
Na środek farszu wbij po jednym jajku. Włóż bułki do piekarnika i zapiekaj do ścięcia jajek. Przed podaniem posyp solą i pieprzem.