Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane ziemniaczki w parmezanie
airfryer
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Ziemniaki obrać, większe przekroić na pół, gotować w osolonej wodzie 5 minut od zagotowania. Po tym czasie odcedzić i przestudzić. Po przestudzeniu ziemniaki pokroić w łódeczki. Olej połączyć z przyprawami, polać po ziemniakach i wymieszać. Na koniec posypać mąką i tartym parmezanem. Ziemniaczki przekładamy na papier do pieczenia. Pieczemy we frytkownicy bwztłuszowej na opcji airfryer w temperaturze 190 stopni przez ok. 25 minut lub w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez ok. 35-40 minut. Podajemy z ulubionymi sosami. U mie z sosem czosnkowym. Smacznego!