Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zapiekane żeberka"
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1577
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 1577
Składniki
Żeberka pokrój na porcje. Natrzyj majerankiem, solą i pieprzem. Posmaruj je keczupem i odłóż na 3 godziny do lodówki. Następnie obsmaż je na rumiano i przełóż do naczynia żaroodpornego.
Fasolę osącz z zalewy i rozsyp na żeberkach. Cebulę posiekaj i wymieszaj z sokiem pomidorowym. Dopraw ziołami. Polej żeberka. Piecz około 40 min. w temperaturze 200°C.Źródło: Takie jest życie