Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledż to ryba niepozorna, ale o bogatym smaku. MA wiele witamin. Nadaje się nie tylko do przystawki,ale do dań głównych:) Życzę smacznego!!:)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 161
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 208
Składniki
Śledzie odfiletować,opłukać,oprószyć przyprawami. Kabaczek umyc, pokroić na grube plastry. Paprykę umyć,pokroić na kawałki. Na blasze lub w naczyniu do pieczenia ułożyć część plastrów kabaczka, na nich zwinięte filety śledziowe. Przykryć pozostałymi plastrami kabaczka, papryką, cebulą i posypać oliwakami. Oprószyć przyprawami, skropić olejem i zapiekać ok. 25 minut w 190oC