Zapiekane plastry karkówki

Zapiekane plastry karkówki
> 3-4 os.
> 60 min
łatwe
tanie
Szukacie mięsnych dań z piekarnika na jednorazowe szamanie?!? Wbijajcie i delektujcie się!

Składniki

  • 4 łyżki ketchupu
  • 4 grube plastry karkówki wieprzowej
  • 4 pieczarki
  • 1 mała czerwona cebula
  • 100 g startej mozzarelli
  • 1 łyżeczka tymianku

Przygotowanie

  1. Plastry karkówki nakłuwamy, smarujemy ketchupem.
    Układamy pieczarki pokrojone w plasterki, pokrojoną w piórka cebulę, oprószamy startą mozzarellą i suszonym tymiankiem.
    Zapiekamy 30 minut w 180°C.

Składniki
  • 4 łyżki ketchupu
  • 4 grube plastry karkówki wieprzowej
  • 4 pieczarki
  • 1 mała czerwona cebula
  • 100 g startej mozzarelli
  • 1 łyżeczka tymianku
Składniki