Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekane kule z colesławem"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 214
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 236
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 214
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 236
Składniki
Colesław: warzywa poszatkuj. sosu połącz, polej warzywa i natkę.
Ciasto: (oprócz białka) zagnieć z przyprawami. Z ciasta uformuj placki, ułóż surówkę, zlep. Kule pomaruj białkiem. Piecz 30 min w 200°C.
czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie