Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-01-2011
Każdy ma swoje wariacje na temat tego dania, a oto moja propozycja najprostrza z możliwych ;)
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 101
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na oliwie. Dodajemy mięso i razem smażymy,aż mięso się zetnie. Dodajemy całe opakowanie przyprawy chili con carne, mieszamy i zalewamy wodą, wyciskamy czosnek,mieszamy. Dusimy pod przykryciem ok.15 min. Dodajemy pomidory razem z sosem, dusimy kolejne 5 min, dodajemy fasolę razem z sosem, dusimy 5 min, dodajemy kukurydzę. Całośc dusimy 10 min, wyłączamy zostawiamy pod przykryciem do ostygnięcia. Najlepsze jak wszystkie składniki sobą przejdą. Smacznego :)