Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wytrawne ciasteczka z cukinią"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, owiń w folię i schłodź.
Czosnek posiekaj z cebulą, po czym zeszklij na maśle. Dodaj startą cukinię, dopraw solą z pieprzem i podsmaż. Schłodź i dodaj pokruszoną fetę.
Ciasto rozwałkuj, wytnij kółka. Nałóż na nie farsz i zlep drugim kółkiem.
Piecz ciastka pół godziny w 200°C.
Czas: 40 min. 1 porcja = 130 kcalŹródło: Kurier TV