Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wyśmienite naleśniki z wątróbką"
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 34
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 118
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 34
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 118
Składniki
Wszystkie na ciasto dokładnie wymieszaj. Usmaż naleśniki na mocno rozgrzanym oleju.
Wątróbkę umyj i pokrój na drobne kawałki. Przesmaż ją na złoty kolor i dodaj pocięte w plasterki warzywa.
Dopraw całość do smaku solą oraz pieprzem i duś 15 minut, stale podlewając wodą.
Nałóż przygotowany farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Podawaj z kiszoną kapustą.
<strong>Przepis nadesłała: Olga Zabielska</strong>Źródło: Kurier TV