Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Wykonanie: Kotlety lekko posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Następnie każdy kotlet posmarować musztardą, położyć plasterek sera, pomidora suszonego, plasterek szynki i kilka listków szpinaku. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami i obsmażyć na oleju z każdej strony. Dolać wody i dusić we własnym sosie do miękkości. SMACZNEGO