Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne, pyszne danie idealne na rodzinny obiad.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 530
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 530
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 709
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 82
Składniki
Myjemy pierś z kurczaka osuszamy i kroimy w drobną kostkę.
Cebulę obieramy i kroimy bardzo drobno.
Ser żółty ścieramy na tarce.
Mięso, cebulę i ser łączymy ze sobą. Dodajemy jajko oraz przyprawy: sól, pieprz, przyprawę do kurczaka.
Z powstałej masy tworzymy okrągłe kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej z każdej strony.
Na patelni rozgrzewamy olej. Smażymy kotleciki na małym ogniu na złoty kolor.