Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wołowina ze szparagówką"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3084
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 224
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3084
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 224
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze części. Ugotować na półtwardo.
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę lub rozetrzeć z solą. Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać wodę, doprawić solą i pieprzem, wrzucić listki laurowe i ziele angielskie. Dusić do miękkości.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę i czosnek, dodać do mięsa. Dusić razem około 10 minut. Podawać razem z ugotowaną fasolką.
ok. 95 minutŹródło: Twoje Imperium