Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wołowina z groszkiem, ziemniakami i szynką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Mięso oczyść, rozkrój, aby powstał płat, lekko rozbij, oprósz przyprawami, włóż do lodówki.
Ziemniaki rozgnieć z masłem. Szynkę pokrój w kostkę, groszek osącz i wraz z szynką dodaj do ziemniaków. Dopraw solą i pieprzem, wymieszaj z roztrzepanym jajkiem.
Nałóż farsz na mięso, zwiń, zwiąż nicią kuchenną. Oprósz przyprawami, mąką i usmaż na rozgrzanym oleju. Następnie przełóż do brytfanny, skrop olejem i dopiecz na złoto.Źródło: Świat kobiety