Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
gotujemy kość z cebulą,(niech wrze przez około 15 min)następnie boczek kroimy na kawałki i smażymy dodajemy mąki i robimy zasmażkę tak aby była mocno zarumieniona,następnie wlewamy ją do garnka z ugotowaną kością i cebulą doprawiamy liściem laurowym zielem i pieprzem i gotujemy przez ok 10min chleb kroimy na miskę i zalewamy.smacznego