Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Paprykę i ogórki umyj, pokrój w szersze paski. Na połowę kromek chleba połóż żółty ser, na nim pokrojoną paprykę i ogórki oraz plasterki parmezanu.
Kromki przykryj pozostałym chlebem. Następnie rozgrzej toster i włóż do niego kanapkę. Zapiekaj przez 4 minuty. Przed podaniem kanapki udekoruj listkami ziół.Źródło: Na żywo