Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wieprzowe serca z pieczarkami Urszuli Świecy z Hrubieszowa"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8389
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 189
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 416
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8389
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 189
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 416
Składniki
Mięso pokrój i obsmaż. Pokrój pieczarki i cebule, zetrzyj warzywa. Podsmaż serca, dodaj warzywa, podlej wodą i winem. Duś ok. 40 min. Dodaj podsmażone pieczarki, cebulę, przecier, przyprawy. Duś kolejne 30 min.
Porcje 6 90 min Cena 0,80 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie