Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste w przygotowaniu świąteczne danie, idealne na wielkanocny stół.
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3579
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14956
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3579
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14956
Składniki
Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, przyprawiamy przyprawą do dań z indyka i odstawiamy do lodówki na godzinę. Kapustę kroimy, dodajemy żurawinę, przyprawę do dań z kapusty, dusimy w garnku z dodatkiem oleju, w razie potrzeby podlewamy wodą. Przestudzony farsz nakładamy na płat mięsa i zawijamy jak krokiety lub gołąbki. Roladki panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony na złoty kolor.