Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Węgierki w syropie cukrowym"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 80
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 80
Składniki
<strong>Przepis przysłała Sandra Siebiert z Lubonia
Śliwki umyj, przekrój na pół, wyjmij pestki. Ułóż w słoikach dość ciasno, ale nie upychaj. Cukier i cukier waniliowy wsyp do rondla, wlej szklankę wody, ugotuj syrop na małym ogniu, często mieszając.
Gorącym syropem zalej śliwki (wszystkie powinny być w nim zanurzone), szczelnie zamknij. Słoiki pasteryzuj 5 minut.Źródło: Chwila dla Ciebie