Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, pożywne danie. Świetnie nadaje się na ciepłą kolację. Można podawać z pieczywem lub samo.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Warzywa umyć. Drobno pokroić. Pomidory sparzyć aby usunąć skórkę. Z papryk usunąć gniazda nasienne.
Olej kujawski wlać do garnka. Włożyć pokrojoną cebulę, czosnek i papryczki. Chwilę dusić. Następnie dodać pozostałe warzywa. Dodać też przyprawy. Dusić pod przykryciem aż do miękkości. Warzywa puszczą sok więc uzupełnianie płynów nie jest konieczne.