Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki w wersji wegańskiej, z polską, młodą kapustą. Makaron soczewicowy zawiera dużą ilość białka więc sprawi że poczujecie sytość na dłużej.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 52
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 52
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Składniki
Cebulę kroimy w półksiężyce I podsmażamy na łyżce oliwy. Następnie dodajemy kapustę, marchewkę, sos sojowy i dusimy do momentu aż warzywa będą odpowiednio miękkie. Później dodajemy ugotowany makaron oraz garść koperku. Wszystko razem mieszamy i zajadamy ze smakiem.