Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wędzonka po pastersku: Makaron z gulaszem"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 414
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85653
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 414
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 56
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85653
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Sposób przygotowania 1.Wędlinę potnij na kawałki. Czosnek, cebulę i marchewkę obierz. Papryki oczyść. Cebulę i czosnek posiekaj, a marchewkę i papryki pokrój w kostkę.
Na patelni rozgrzej oliwę. Podsmaż na niej cebulę, czosnek i wędlinę. Dodaj resztę warzyw oraz bulion. Duś ok. 15 minut.
Makaron wrzuć na posolony wrzątek. Gotuj 8 minut. Gulasz wymieszaj z koncentratem oraz śmietaną. Przypraw papryką, solą i pieprzem. Makaron odcedź. Połącz z gulaszem. Danie posyp miętą i pokruszonym serem.Źródło: Tina