Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatne! Wino dodaje kwaskowości a jabłko słodyczy - czyli idealne smaki do wątróbki.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 81
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 254
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 45
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 81
Składniki
Na patelni trzeba podsmażyć pokrojoną w piórka cebulę. Dodać następnie wątróbkę i podsmażać aż zrumieni się z jednej strony. Po obróceniu można dodać pokrojone w słupki jabłko i podlać winem i przykryć pokrywką. Wątróbka indycza jest większa i dłużej się smaży. Po około 5 minutach można zdjąć pokrywkę, zredukować sos i go doprawić solą i pieprzem. Gdy z wątróbki po przecięciu będzie wypływał klarowny sok to znaczy , że są dobre.
Smacznego :)