Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 180
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1177
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 180
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1177
Składniki
wątróbkę pokroić w mniejsze paski, zasmażyć na maśle, pod koniec smażenia posolić i popieprzyć,
Cebulę zeszklić na wolnym ogniu, pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pokrojone w kostkę pomidory, dodać wątróbkę, jeszcze raz posolić do smaku, pod koniec wszystko posypać posiekana pietruszka( ja daje dość duzo, ale to zależy od upodobań)
Podawać z puree ziemniaczanym lub z bułką:)