Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z jabłkiem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Cebulę pokrój w plasterki, zamocz w mleku, obtocz w mące. Wątróbkę umyj, posyp mąką i usmaż razem z cebulą.
Jabłko pokrój w półplasterki i usmaż z miodem. Ugotuj brokuła, pokrój pomidor i szczypiorek.
Na talerzu ułóż wątróbkę oraz pozostałe warzywa. Oprósz solą, pieprzem, posyp szczypiorkiem.
<strong>Przepis przysłał Łukasz Kurszewski z Wlk. Klincza.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 2, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie