Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wątróbka z grzybami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Wątróbkę umyj, pokrój w paski. Zalej mlekiem i odstaw na godzinę.
Cebulę oraz pieczarki obierz i pokrój w plasterki. Cebulę zeszklij na oliwie, pieczarki podsmaż oddzielnie na maśle. Wymieszaj oba .
Osobno zrumień wątróbkę, dorzuć do pieczarek. Podlej winem, bulionem i duś kwadrans. Przypraw. Wątróbkę możesz podać z jabłkami. W rondlu podduś pokrojone owoce, wątróbkę podsmaż. Połącz i chwilę duś razem. Przypraw.Źródło: Kurier TV