Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dyniowo u mnie,dostałam dynię więc ją muszę wykorzystać.Można kombinować na masę sposobów,jest smaczna i zdrowa. Polecam ten przepis na pewno Wam posmakuje:)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,dać na masło klarowane lub inny tłuszcz i zeszklić.Odłożyć na patelni na bok,a w puste miejsce dodać umytą i oczyszczoną wątróbkę. Na wierzchu położyć kawałki jabłek.Smażyć 10min.mieszając by się nie przypaliło. Po tym czasie dodać pokrojoną na cieńkie kawałeczki dynię i podsmażyć 7 min.
Dodać posiekaną natkę,skórkę z cytryny i doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!