Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka w nowej odsłonie. Smaczne i proste danie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Wątróbkę oczyścić. Na odrobinie oliwy podsmażyć cebule. Kiedy Cebula się zeszkli dodać wątróbkę i podlać odrobiną wody. Przykryć i zostawić tak 5 min. Kiedy wątróbka będzie podsmażona dodać jabłko pokrojone w półplasterki. Doprawić solą, pieprzem i Chili. (ja użyłam oliwy smakowej Chili) Pod koniec smażenia dodać łyżeczkę miodu.. Podsmażyć przez chwilę i gotowe. Podawać z gotowanymi ziemniakami. Smacznego