Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla nie lubiących podrobów
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 221
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 281
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 221
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 281
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć na niewielkiej ilości oleju.
Dodać oczyszczone pokrojone w plasterki pieczarki.
Na podsmażone pieczarki położyć oczyszczoną wątróbkę, zalać śmietaną, dać pieprz i sól.Przykryć pokrywką , dusić ok 10 min.