Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka ma delikatny smak i zapach, gdy dodamy do niej warzywa np. marchew to stanie się jeszcze smaczniejszą potrawą.
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 124
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 684
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 104
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 80
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 470
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 124
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 684
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 104
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 80
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 470
Składniki
1. Wątróbkę czyścimy w błonek i kroimy na mniejsze kawałki. 2. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. 3. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Wątróbkę solimy i każdy kawałek obtaczamy w mące a następnie smażymy na rozgrzanym oleju.
5. Dodajemy cebulę oraz marchew. 6. Całość podlewamy odrobiną wody. 7. Dusimy do zmięknięcia warzyw.
8. Pod koniec duszenia dodajemy pieprz oraz koncentrat pomidorowy
9. Wątróbka gotowa. 10. Smacznego