Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywne zawiniątka"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Marchewkę umyj, obierz i pokrój w drobną kostkę. Paprykę oczyść, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Również pokrój. Na patelni rozgrzej olej i wrzuć warzywa. Usmaż do miękkości i przypraw do smaku. Odstaw do wystudzenia. Dodaj pokrojony w kostkę żółty ser.
na ciasto dokładnie wymieszaj i zagnieć. Następnie rozwałkuj na cienki placek i wykrój niewielkie kwadraty. Na każdy nałóż farsz i zlep rogi. Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 °C przez 20 minut.Źródło: Na żywo