Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na szybko,bo z warzyw mrożonych. Oczywiście można zastąpić świeżymi :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Podczas smażenia warzyw oprócz saszetki z przyprawami zawartej w opakowaniu dodałam jeszcze 200 ml wody, 3 łyżki ciemnego sosu sojowego, 4 łyżki pikantnego ketchupu, świeżo zmielony pieprz. Z metki uformować kuleczki i obsmażyć na oliwie. Oczywiście (Saute) bez panierki. Dodać do warzyw i chwilę smażyć. Na koniec nałożyć na ryż ;)