Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa w zalewie pomidorowej"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 60
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 137
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Ogórki umyj, obierz i pokrój w talarki. Cebulę poszatkuj.
Fasolkę umyj, przetnij na pół i ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź i ostudź. Dodaj do miski z ogórkami i cebulą.
Olej wymieszaj z octem, koncentratem pomidorowym, solą, cukrem i pieprzem. Wymieszaj.
Warzywa przełóż do słoików. Zalej przygotowaną zalewą pomidorową i zapasteryzuj.
<strong>Przepis nadesłała: Magdalena Małek</strong>Źródło: Kurier TV