Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest bardzo smaczne,mięso delikatne i aromatyczne.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Umyty i wysuszony udziec podsmażyć z dwóch stron na maśle do złotego koloru. Przełożyć do rondla,a na tłuszczu ,który pozostał podsmażyć cebule pokrojone w piórka. Przełożyć do mięsa ,podlać odrobiną wody ,doprawić curry,pieprzem i dusić mięsko do miękkości. Pod koniec duszenia posolić i dać maggi. Smacznego życzę!