Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udziec rozpływa się w ustach,w aromatycznym i smacznym sosie. Serdecznie polecam tak przygotowane mięso:)
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 145
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7534
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 195
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 106
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 145
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7534
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 195
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 106
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Składniki
Cebule pokroić w piórka i zeszklić na maśle. Dodać kurki i usmażyć przez około 10min. Dodać paprykę pokrojoną w grubsze plastry i jeszcze przez 5 min.smażyć. Na końcu dodać posiekany koperek. Mięso pokroić w porcje jakie nam pasują. Dać do rondla i zalać wodą by mięso było przykryte.Wsypać czosnek suszony,paprykę,przyprawę do gulaszu,lubczyk. Gotować na małym ogniu do miękkości mięsa. Kiedy mięso jest miękkie dodajemy zawartość patelni,oraz papryczki peperoni drobno pokrojone. Osobno roztrzepać 2 łyżki mąki w małej ilości zimnej wody. Wlać do sosu. Śmietanę zahartować sosem i również wlać. Doprawiamy do smaku solą,pieprzem,ja dodaję jeszcze maggi.
Smacznego!