Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Udziec z indyka w pomarańczach"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 170
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Wymieszaj oliwę z keczupem, przyprawą do grilla i suszonymi warzywami. Mięso posól, natrzyj marynatą. Pomarańcze obierz, pokrój w plastry (kilka odłóż do dekoracji).
Mięso oraz pokrojoną cebulę włóż do naczynia żaroodpornego. Piecz około 1,5 godz. 20 minut przed końcem, połóż na mięso plastry pomarańczy.
Przepis Aleksandry Jarockiej z Pabianic</strong>Źródło: Takie jest życie