Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pomysł podania podpatrzony u Jamiego Oliviera.
rękaw do pieczenia
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 239
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 239
Składniki
Udziec trzeba naciąć, ale lepiej nie do kości bo później mięso się rozejdzie.
Całość trzeba obficie obsypać przyprawami i roztartym/ przeciśniętym czosnkiem.
Udziec piekłam na warstwie ziemniaków i cebuli, w rękawie do pieczenia 2,5 h w 185 stopniach, w połowie czasu można zmniejszyć temperaturę do 170 C.
:)
Smacznego :)