Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udo indycze tak przygotowane i zamarynowane jest soczyste, kruche o delikatnym smaku.
naczynie żaroodporne, rącznik papierowy, miska,
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 587
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 42
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 348
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 587
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 42
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 348
Składniki
Uda oczyścić, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Włożyć do większego naczynia. Olej wymieszać z przyprawami natrzeć uda i zostawić na około 30 minut w chłodnym miejscu. Następnie uda posmarować keczupem przykry ścierką odstawić na 3 godziny do lodówki. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec ok. 1,5 godziny w temp. 190 - 200 stopni. Mięso podczas pieczenia podlewać wytworzonym sosem. Gotowe mięso podawać do drugiego dania.