Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
Przygotuj marynatę: Do miseczki wyłóż ketchup, rozkruszoną kostkę rosołową resztę przypraw wymieszaj,dodawaj olej aż do uzyskania właściwej konsystencji. Udka umyj, osusz.Następnie udka wysmaruj marynatą włóż na ponad godzinę do lodówki.Włóż do rękawa piekarniczego i piecz 1 h 20 min. Podawaj z ziemniakami i surówką. Smacznego:)